Sobre nosaltres

Sóm un grup d’aficionats a la fotografia de Vilanova i la zona del Garraf que ens uneix aquesta passió.  Els fins de l’associació són la difusió i la promoció de la fotografia com a mitjà d’expressió artística, així com fomentar la creativitat, la millora tècnica i compartir coneixements, experiències i bons moments entre els nostres socis.

L’associació està oberta a tots els amants de la fotografia, ja siguin principants, aficionats o professionals: tothom hi té cabuda per gaudir, crear, aprendre o millorar.

Realitzem tallers teòrico-pràtics, sortides fotogràfiques, debats, exposicions, i d’altres activitats que contribueixin a fomentar l’aprenentatge i la millora de les fotografies dels membres.

  • Ens reunim quinzenalment els Divendres a partir de les 20h al Centre Cívic del Molí de Vent, de Vilanova i la Geltrú per debatir i abordar diferents temes al voltant de la fotografia.

Pots contactar amb nosaltres enviant-nos un correu electrònic a :  profotovng@gmail.com

4 pensaments sobre “Sobre nosaltres

  1. He intentat enviar-vos un mail i gmail em diu que no existiu, M’agradaria contactar amb vosaltres doncs m’inteessa el que oferiu, us deixo el meu mail per si us podeu posar en contacte amb mi. Moltes gràcies. Sílvia

Deixa un comentari